Grupne konzultacije osmišljene su s ciljem razmjene pozitivnih iskustava pomoćnika u nastavi zaposlenih na projektu „OSIgurajmo im JEdnaKost“.

Opširnije:Dodatne aktivnosti koje provodimo u sklopu projekta: Grupne konzultacije

Krajem školske godine zamolili smo učitelje i roditelje učenika s teškoćama u razvoju koji su bili uključeni u projekt da ispune evaluacijske listiće, što je ujedno bila i njihova obveza, te nam na taj način daju vrijednu povratnu informaciju o pruženoj usluzi. U nastavku možete vidjeti rezultate koje smo provedbom ovog projekta ostvarili.

Opširnije:Evaluacija projekta "OSIgurajmo im JEdnaKost" od strane učitelja i roditelja

 
U Osnovnoj školi Antuna Mihanovića  u Osijeku 13. i 27. svibnja 2015. s početkom u 12 sati održana su 2 INFO DANA za roditelje učenika s teškoćama uključenih u projekt „OSIgurajmo im JEdnaKost“  na kojima je roditeljima predstavljen projekt i aktivnosti koje se provode u sklopu projekta.

Opširnije:INFO DANI ZA RODITELJE

U Osnovnoj školi „Mladost“ u Osijeku je 29. travnja 2015. s početkom u 12 sati, održan Info dan za škole u sklopu projekta „OSIgurajmo im JEdnaKost“.

Opširnije:INFO DAN ZA ŠKOLE

U periodu od 1. do 15 lipnja 2015. godine u Udruzi „MOGU“ – terapijsko, rekreativno i športsko jahanje za osobe s posebnim potrebama održano je ukupno osam Info-dana za učenike s teškoćama u razvoju uključenih u projekt „OSIgurajmo im JEdnaKost“.

Opširnije:Info-dani za djecu s teškoćama

Stranica 1 od 3

Pretraživanje

Tko je Online

Imamo 9 gostiju i nema članova online

Partneri projekta

Projekt vodi Grad Osijek s partnerima:

  • 18 osnovnih škola s područja Grada Osijeka i jedna posebna odgojno–obrazovna ustanova
  • Partneri projekta >>

 

Provedbena tijela

  • Razina 1 - Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, 10000 Zagreb, www.mzos.hr, esf@mzos.hr
  • Razina 2 - Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Garićgradska ulica 18, 10 000 Zagreb, DEFCOdefco@asoo.hr

Kontakt

A: F. Kuhača 9, 31000 Osijek

T: +385 31 229 229

E: info@osigurajmoimjednakost.com

W: osigurajmoimjednakost.com

Idi na vrh