U Osnovnoj školi Antuna Mihanovića  u Osijeku 13. i 27. svibnja 2015. s početkom u 12 sati održana su 2 INFO DANA za roditelje učenika s teškoćama uključenih u projekt „OSIgurajmo im JEdnaKost“  na kojima je roditeljima predstavljen projekt i aktivnosti koje se provode u sklopu projekta.

Organiziranje Info dana za roditelje nužno je u svrhu senzibilizacije i informiranje roditelja i članova obitelji o potrebama djece s teškoćama.

INFO DANE je otvorio voditelj odsjeka Grada Osijeka za prosvjetu, tehničku kulturu, djecu i mladež i voditelj projekta „OSIgurajmo im JEdnaKost“, Davor Brust, prof.

Nakon održane uvodne riječi, te iznesenih podataka o samome projektu i njegovoj provedbi i održivosti voditelj je riječ prepustio članici projektnog tima Ružici Ivelj, mag. oec., koja je od početka zadužena za pripremu projekta, a kasnije i za implementaciju i provedbu svih projektnih aktivnosti te izvještavanje posredničkih tijela (Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta). U skladu s tim ukratko je objasnila što su obveze po pitanju promidžbe i vidljivosti te predstavila internetsku stranicu izrađenu u sklopu projekta i pritom se zahvalila tvrtci INFOS PROMOTION j.d.o.o.  na uloženome trudu i izvrsnome radu.

Također je objasnila roditeljima da se mogu registrirati kao korisnici na web-stranici, te i tamo postavljati pitanja i vidjeti već postavljena pitanja i odgovore na njih.

Članica projektnog tima Tajana Zlatarić, mag. rehab. educ. je kratko objasnila koje su njene zadaće na projektu,  iznijela zašto su pomoćnici u nastavi važni, te što se očekuje od ovoga projekta na kraju školske godine.

Nakon toga okupljenima se obratila i članica tima, Marija Ivelj, mag.oec koja je ukratko iznijela još neke osnovne podatke o projektu i aktivnostima.

Nakon kratke završne riječi voditelja projekta, uslijedio je mali domjenak za sve nazočne u sjenici škole.

U nastavku Vam donosimo slike s događaja:

 

Pretraživanje

Tko je Online

Imamo 4 gostiju i nema članova online

Partneri projekta

Projekt vodi Grad Osijek s partnerima:

  • 18 osnovnih škola s područja Grada Osijeka i jedna posebna odgojno–obrazovna ustanova
  • Partneri projekta >>

 

Provedbena tijela

  • Razina 1 - Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, 10000 Zagreb, www.mzos.hr, esf@mzos.hr
  • Razina 2 - Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Garićgradska ulica 18, 10 000 Zagreb, DEFCOdefco@asoo.hr

Kontakt

A: F. Kuhača 9, 31000 Osijek

T: +385 31 229 229

E: info@osigurajmoimjednakost.com

W: osigurajmoimjednakost.com

Idi na vrh