U Osnovnoj školi „Mladost“ u Osijeku je 29. travnja 2015. s početkom u 12 sati, održan Info dan za škole u sklopu projekta „OSIgurajmo im JEdnaKost“.

INFO DAN  je organiziran za predstavnike škola uključenih u projekt kao i za pomoćnike u nastavi djeci s teškoćama u razvoju kako bi se osigurala podrška u provedbi projekta i dobila stručna pomoć i sugestije u senzibilizaciji javnosti.

INFO DAN je otvorio voditelj odsjeka Grada Osijeka za prosvjetu, tehničku kulturu, djecu i mladež i voditelj projekta „OSIgurajmo im JEdnaKost“, Davor Brust, prof.

Nakon održane uvodne riječi, te iznesenih osnovnih podataka o samome projektu i njegovoj provedbi, voditelj je riječ prepustio članici projektnog tima Ružici Ivelj, mag. oec., koja je od početka zadužena za pripremu projekta a kasnije i za implementaciju i provedbu svih projektnih aktivnosti te izvještavanje posredničkih tijela (Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta). U skladu s tim ukratko je objasnila što su obveze po pitanju promidžbe i vidljivosti te predstavila internetsku stranicu izrađenu u sklopu projekta i  pritom se zahvalila tvrtci INFOS PROMOTION j.d.o.o.  na uloženome trudu i izvrsnome radu.

Zahvalila je i pomoćnicama u nastavi koje su na njen poziv napisale članke za kategoriju Novosti u kojemu su iznijele svoja iskustva u radu s djecom s teškoćama Nikolini Popović, Daniri Ivanušić te Diandri Bakač koja će također napisati članak.

Nakon toga uslijedilo je izlaganje članice projektnog tima, Tajane Zlatarić, mag. rehab. educ.  o njenom iskustvu u radu na projektu i senzibilizaciji javnosti o osobama s invaliditetom.

Tom prilikom voditelj projekta, prof. Davor Brust i članica projektnog tima, Marija Ivelj, mag. oec. uručili su pomoćnicima u nastavi Potvrde Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti o završenom programu osposobljavanja za pomoćnika u nastavi za rad s djecom s poteškoćama u razvoju.

Nakon kratke završne riječi voditelja projekta, uslijedio je domjenak za sve nazočne.

U Galeriji možete pogledati slike s događaja.

Pretraživanje

Tko je Online

Imamo 8 gostiju i nema članova online

Partneri projekta

Projekt vodi Grad Osijek s partnerima:

  • 18 osnovnih škola s područja Grada Osijeka i jedna posebna odgojno–obrazovna ustanova
  • Partneri projekta >>

 

Provedbena tijela

  • Razina 1 - Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, 10000 Zagreb, www.mzos.hr, esf@mzos.hr
  • Razina 2 - Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Garićgradska ulica 18, 10 000 Zagreb, DEFCOdefco@asoo.hr

Kontakt

A: F. Kuhača 9, 31000 Osijek

T: +385 31 229 229

E: info@osigurajmoimjednakost.com

W: osigurajmoimjednakost.com

Idi na vrh