EVALUACIJA PROJEKTA „OSIgurajmo im JEdnaKost 3“ - od strane učitelja i roditelja/skrbnika

Krajem školske godine zamolili smo učitelje i roditelje/skrbnike učenika s teškoćama u razvoju koji su bili uključeni u projekt „OSIgurajmo im JEdnaKost 3“ da ispune evaluacijske listiće te nam na taj način daju vrijednu povratnu informaciju o pruženoj usluzi. U nastavku slijede rezultati koje smo provedbom ovog projekta ostvarili.

EVALUACIJA_PROJEKTA_OSIGURAJMO_IM_JEDNAKOST_3.docx

Opširnije:Evaluacija projekta "OSIgurajmo im JEdnaKost 3"

Grupne konzultacije osmišljene su s ciljem pružanja podrške i osnaživanja samih pomoćnika u nastavi kako bi razmjenili svoja iskustva, podjelili svoje nedoumice i postavili otvoreno sva pitanja koja se tiču samih vrsta teškoća u razvoju i različitim pristupima i metodama rada s djecom teškoćama u razvoju.

Opširnije:GRUPNE KONZULTACIJE

U sklopu provedbe projekta "OSIgurajmo im JEdnaKost 3" Grad Osijek je 12. lipnja 2017. održao Okrugli stol za pomoćnike u nastavi i stručne službe.

Opširnije:OKRUGLI STOL ZA POMOĆNIKE U NASTAVI I STRUČNE SLUŽBE

 Grad Osijek je 2. lipnja 2017. godine u suradnji s Udrugom "MOGU" u sklopu projekta "OSIgurajmo im JednaKost 3" organizirao Info dan za roditelje, učenike i stručne službe.

Opširnije:INFO DAN ZA RODITELJE, UČENIKE I STRUČNE SLUŽBE

Uvodnu konferenciju planiranu i predviđenu projektom „OSIgurajmo im JEdnaKost 3“ smo održali 23. rujna 2016. godine u OŠ „Mladost“.

Konferencija je bila namijenjena svim predstavnicima partnerskih institucija - ravnateljima i stručnim službama, pomoćnicima u nastavi,roditeljima, koordinatorima na razini škola,  ali i svim ostalim zainteresiranima koji sudjeluju u provedbi projekta ili samo žele nešto više o njemu saznati.

Opširnije:UVODNA KONFERENCIJA „OSIgurajmo im JEdnaKost 3“

Stranica 1 od 2

Partneri projekta

Projekt vodi Grad Osijek s partnerima:

  • 18 osnovnih škola s područja Grada Osijeka i jedna posebna odgojno–obrazovna ustanova
  • Partneri projekta >>

 

Provedbena tijela

  • Razina 1 - Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, 10000 Zagreb, www.mzos.hr, esf@mzos.hr
  • Razina 2 - Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Garićgradska ulica 18, 10 000 Zagreb, DEFCOdefco@asoo.hr

Kontakt

A: F. Kuhača 9, 31000 Osijek

T: +385 31 229 229

E: info@osigurajmoimjednakost.com

W: osigurajmoimjednakost.com

Idi na vrh