S približavanjem kraja školske godine i kraju planiranih aktivnosti na projektu „OSIgurajmo im JEdnakost“ Grad Osijek je 18. lipnja 2015. godine održao završnu konferenciju u sklopu projekta „OSIgurajmo im JEdnaKost“.

Konferencija je započela u 13:00 sati u restoranu „Iktus“, te je privukla veći dio sudionika koji su posredno ili neposredno bili uključeni u projekt.

Konferencija je bila namijenjena stručnoj službi Osnovnih škola na području grada Osijeka uključenih u projekt i pomoćnicima u nastavi, ali i svim ostalim zainteresiranim stranama koje su htjele nešto više saznati o samome projektu. Predstavili su se rezultati projekta te se razgovaralo o vrlo uspješnoj dosadašnjoj suradnji članova projektnog tima te predstavnika škola i samih pomoćnika u nastavi, kao i konstruktivnim savjetima jednih i drugih za potencijalne buduće projekte.

Samu konferenciju predvodio je voditelj odsjeka Grada Osijeka za prosvjetu, tehničku kulturu, djecu i mladež te voditelj projekta „OSIgurajmo im JEdnaKost“, prof. Davor Brust, a prisutnima se ukratko obratila i predsjednica udruge „MOGU“ i članica projektnog tima Mariana Koprivnjak. Zahvalila se Gradu Osijeku na vrlo uspješnoj dosadašnjoj suradnji te izrazila zadovoljstvo što je Udruga „MOGU“ sudjelovala u ovom hvale vrijednom projektu.

Po završetku konferencije održan je svečani domjenak za sve prisutne.

U nastavku Vam donosimo fotografije s događaja:

Pretraživanje

Tko je Online

Imamo 5 gostiju i nema članova online

Partneri projekta

Projekt vodi Grad Osijek s partnerima:

  • 18 osnovnih škola s područja Grada Osijeka i jedna posebna odgojno–obrazovna ustanova
  • Partneri projekta >>

 

Provedbena tijela

  • Razina 1 - Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, 10000 Zagreb, www.mzos.hr, esf@mzos.hr
  • Razina 2 - Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Garićgradska ulica 18, 10 000 Zagreb, DEFCOdefco@asoo.hr

Kontakt

A: F. Kuhača 9, 31000 Osijek

T: +385 31 229 229

E: info@osigurajmoimjednakost.com

W: osigurajmoimjednakost.com

Idi na vrh