Uvodnu konferenciju planiranu i predviđenu projektom „OSIgurajmo im JEdnaKost 3“ smo održali 23. rujna 2016. godine u OŠ „Mladost“.

Konferencija je bila namijenjena svim predstavnicima partnerskih institucija - ravnateljima i stručnim službama, pomoćnicima u nastavi,roditeljima, koordinatorima na razini škola,  ali i svim ostalim zainteresiranima koji sudjeluju u provedbi projekta ili samo žele nešto više o njemu saznati.

 

Konferenciju je započeo voditelj projekta prof. Davor Brust, koji je održao uvodnu riječ i pozdravio sve nazočne. 

Nakon što je iznio osnovne informacije o projektu, voditelj je riječ prepustio kolegici Tajani Zlatarić, koja je sve prisutne srdačno pozdravila i iznijela kratki osvrt na prošlogodišnji projekt te usporedbu s ovim, ali i iznijela svoja očekivanja u vezi zadaća koje će pomoćnici obavljati ove godine.

Nakon toga se nazočnima obratila Marija Ivelj, projektna asistentica koja je iznijela osnovne informacije o dokumentima koje će pomoćnici morati popunjavati ove školske godine, kao i prisutni koordinatori na razini škola i roditelji.

Nakon toga je uslijedilo vrijeme za postavljanje dodatnih pitanja.

Po završetku konferencije je uslijedio svečani domjenak za sve nazočne, na kojem se nastavilo druženje i razgovor u neformalnom tonu.

U Galeriji možete vidjeti kako je sve proteklo:

  

 

Partneri projekta

Projekt vodi Grad Osijek s partnerima:

  • 18 osnovnih škola s područja Grada Osijeka i jedna posebna odgojno–obrazovna ustanova
  • Partneri projekta >>

 

Provedbena tijela

  • Razina 1 - Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, 10000 Zagreb, www.mzos.hr, esf@mzos.hr
  • Razina 2 - Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Garićgradska ulica 18, 10 000 Zagreb, DEFCOdefco@asoo.hr

Kontakt

A: F. Kuhača 9, 31000 Osijek

T: +385 31 229 229

E: info@osigurajmoimjednakost.com

W: osigurajmoimjednakost.com

Idi na vrh