Dolaskom toplijih dana i krajem školske godine približili smo se i kraju planiranih aktivnosti u sklopu projekta "OSIgurajmo im JEdnaKost 3", te je Grad Osijek 20. lipnja 2017. održao Završnu konferenciju.

 

Konferencija je održana u restoranu "Iktus" i bila je planirana za sve sudionike koji su posredno ili neposredno bili uključeni u provedbu projekta.

Održana je u svrhu  senzibilizacije i informiranja javnosti  o potrebama djece s teškoćama.

Uvodnu riječ održala je zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš, mag.iur. Pozdravila je sve okupljene u ime Grada Osijeka i kratko iznijela informacije o projektu ali i izrazila želju da Grad Osijek nastavi i nadalje financirati ovakve i slične projekte.

Okupljenima se nakon toga obratio i pročelnik upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Osijeka Dražen Alerić koji je pozdravio zalaganje i sudjelovanje svih uključenih u provedbu projekta te izrazio želju da se takve aktivnosti nastave provoditi i u budućnosti.

 Voditelj odsjeka Grada Osijeka za prosvjetu, tehničku kulturu, djecu i mladež i voditelj projekta „OSIgurajmo im JednaKost 3“, Davor Brust, prof.jJe nakon toga iznio dodatne informacije o projektu i fondu iz kojega je projekt financiran.

Nakon kratke završne riječi voditelja projekta, uslijedio je  domjenak za sve nazočne.

 

 

 

Partneri projekta

Projekt vodi Grad Osijek s partnerima:

  • 18 osnovnih škola s područja Grada Osijeka i jedna posebna odgojno–obrazovna ustanova
  • Partneri projekta >>

 

Provedbena tijela

  • Razina 1 - Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, 10000 Zagreb, www.mzos.hr, esf@mzos.hr
  • Razina 2 - Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Garićgradska ulica 18, 10 000 Zagreb, DEFCOdefco@asoo.hr

Kontakt

A: F. Kuhača 9, 31000 Osijek

T: +385 31 229 229

E: info@osigurajmoimjednakost.com

W: osigurajmoimjednakost.com

Idi na vrh