Uvodnu konferenciju projekta „OSIgurajmo im JEdnaKost 4“ održana je 16. studenog 2017. godine s početkom u 12 sati u Osnovnoj školi „Mladost“.

 Konferencija je bila namijenjena svim predstavnicima partnerskih institucija - ravnateljima i stručnim službama, pomoćnicima u nastavi,roditeljima, koordinatorima na razini škola,  ali i svim ostalim zainteresiranima koji sudjeluju u provedbi projekta ili samo žele nešto više o njemu saznati.

Konferenciju je započeo voditelj projekta prof. Davor Brust, koji je održao uvodnu riječ i pozdravio sve nazočne. Najprije se svima zahvalio na dolasku, a zatim iznio informacije o trajanju i aktivnostima koje su planirane za provedbu projekta u naredne 4 godine koliko je predviđeno trajanje projekta.

Nakon što je iznio osnovne informacije o projektu, voditelj je riječ prepustio kolegici Tajani Zlatarić, koja je sve prisutne srdačno pozdravila i iznijela kratki osvrt na prošlogodišnji projekt, ali i sve dosadašnje provedene projekte koje je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Kratko se osvrnula i na promjene koje se odnose na samo pisanje Dnevnika rada pomoćnika.

Nakon toga se nazočnima obratila Marija Periša, projektna asistentica koja je iznijela osnovne informacije o dokumentima koje će pomoćnici i roditelji morati popunjavati ove školske godine (ali i slijedeće 3 školske godine) budući da je predviđeno trajanje projekta od 1. rujna 2017.do 15. Kolovoza 2018.

Nakon toga je uslijedilo vrijeme za postavljanje dodatnih pitanja.

Druženje se nastavilo uz svečani domjenak na koji su bili pozvani svi prisutni.

 

  

Pretraživanje

Tko je Online

Imamo 5 gostiju i nema članova online

Partneri projekta

Projekt vodi Grad Osijek s partnerima:

  • 18 osnovnih škola s područja Grada Osijeka i jedna posebna odgojno–obrazovna ustanova
  • Partneri projekta >>

 

Provedbena tijela

  • Razina 1 - Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, 10000 Zagreb, www.mzos.hr, esf@mzos.hr
  • Razina 2 - Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Garićgradska ulica 18, 10 000 Zagreb, DEFCOdefco@asoo.hr

Kontakt

A: F. Kuhača 9, 31000 Osijek

T: +385 31 229 229

E: info@osigurajmoimjednakost.com

W: osigurajmoimjednakost.com

Idi na vrh