Na veliko zadovoljstvo svih članova projektnog tima i Voditelja projekta gospodina Davora Brusta, prof. i ove godine raspisan je natječaj za prijavu projektnih prijedloga u okviru poziva “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza II.” kojeg je raspisalo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Grad Osijek i ove godine planira aplicirati svoj projektni prijedlog  stoga su se predstavnici Grada rado odazvali radionici za pripremu projektnih prijedloga koje je organizirao Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u suradnji s Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Na radionici koja je bila i više nego korisna sudjelovao je Voditelj projekta, gospodin Davor Brust, prof. u pratnji višeg stručnog suradnika i projektnog managera Ružice Mrkšić-Kettler, mag.oec.

Po završetku radionice Voditelj projekta, gospodin Davor Brust, prof. zaključio je da je od izuzetne važnosti posvetiti se pripremi ali i dodao da projekt kojeg Grad Osijek uspješno provodi ima tim pomoćnika u nastavi koji se pokazali kao dobri te da niti jedan napor projektnog ne smije biti sporan jer su naši učenici s teškoćama i dalje u fokusu u kojem Grad Osijek planira ići.

Kako je izgledala radionica možete vidjeti na slikama u galeriji.

 

Partneri projekta

Projekt vodi Grad Osijek s partnerima:

  • 18 osnovnih škola s područja Grada Osijeka i jedna posebna odgojno–obrazovna ustanova
  • Partneri projekta >>

 

Provedbena tijela

  • Razina 1 - Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, 10000 Zagreb, www.mzos.hr, esf@mzos.hr
  • Razina 2 - Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Garićgradska ulica 18, 10 000 Zagreb, DEFCOdefco@asoo.hr

Kontakt

A: F. Kuhača 9, 31000 Osijek

T: +385 31 229 229

E: info@osigurajmoimjednakost.com

W: osigurajmoimjednakost.com

Idi na vrh