U Osnovnoj školi „Mladost“ Osijek, 5. svibnja 2016. godine održan je Okrugli stol za pomoćnike u nastavi.

Okrugli stol održali smo kako bismo razmijenili informacije, iskustva, ali i upoznali pomoćnike i druge prisutne sa samom provedbom projekta, te aktivnostima i zaduženjima.

Uvodnu riječ održao je voditelj projekta, a ujedno i voditelj odsjeka Grada Osijeka za prosvjetu, tehničku kulturu, djecu i mladež, prof. Davor Brust. On je ujedno iznio i osnovne informacije o projektu i razloge održavanja ovog Okruglog stola.

Svima prisutnima se obratila i projekt managerica, Ružica Mrkšić-Kettler, mag. oec,  koja se zahvalila svima na dolasku, te prisutne uputila u sve aktivnosti vezane uz provedbu projekta, informacije o fondu iz kojega je projekt financiran i ulozi Grada Osijeka kao korisnika. Također je pozvala sve prisutne da prate sve aktivnosti na našoj web stranici.

Prilikom održavanja Okruglog stola, a prema naputcima s radionice održane u Zagrebu, uputili smo pomoćnike u nastavi u njihovu obvezu ispunjavanja Obrazaca 1. i 2. , te im tom prilikom i objasnili koja je njihova obveza prilikom ispunjavanja istih. Kratku prezentaciju o ispunjavanju istih održala je projekt asistentica Marija Ivelj, mag.oec

Na samome kraju voditelj projekta podijelio je i potvrde o završenome obrazovanju pomoćnicima u nastavi koji su prošli edukaciju, te se istima i zahvalio.

Zahvalili smo se svima prisutnima i  izrazili želju da i ubuduće sudjeluju na promidženim događajima u tako velikome broju.

Nakon završetka formalnog dijela održan je i domjenak za sve prisutne, gdje smo se nastavili družiti i razmjenjivati mišljenja u duhu dobre provedbe projekta.

 

  

Partneri projekta

Projekt vodi Grad Osijek s partnerima:

  • 18 osnovnih škola s područja Grada Osijeka i jedna posebna odgojno–obrazovna ustanova
  • Partneri projekta >>

 

Provedbena tijela

  • Razina 1 - Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, 10000 Zagreb, www.mzos.hr, esf@mzos.hr
  • Razina 2 - Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Garićgradska ulica 18, 10 000 Zagreb, DEFCOdefco@asoo.hr

Kontakt

A: F. Kuhača 9, 31000 Osijek

T: +385 31 229 229

E: info@osigurajmoimjednakost.com

W: osigurajmoimjednakost.com

Idi na vrh