S krajem školske  godine približili smo se i samome kraju projekta „OSIgurajmo im Jednakost 2“.

 Grad Osijek je stoga 21. lipnja 2016. godine održao završnu konferenciju u sklopu projekta „OSIgurajmo im JednaKost 2“.

Konferencija je održana u restoranu „Iktus“, te je privukla veći dio sudionika koji su posredno ili neposredno bili uključeni u projekt.

Na konferenciji su predstavljeni rezultati projekta. Održana je u malo ležernijem izdanju, te je više poticala na razmjenu iskustava, mišljenja i savjeta, ali i razmjenu ideja kako bismo u budućnosti bili što uspješniji u provedbi ovakvih ili sličnih projekata.

Samu konferenciju predvodio je voditelj odsjeka Grada Osijeka za prosvjetu, tehničku kulturu, djecu i mladež te voditelj projekta „OSIgurajmo im JEdnaKost“, prof. Davor Brust.

Prisutnima su se obratili i neki ravnatelji škola te se zahvalili na svemu učinjenome dosada – pomoćnicima na trudu i zalaganju u radu s učenicima, a članovima projektnog tima na trudu u provedbi projekta i omogućavanju da učenici kojima su pomoćnici prijeko potrebni iste i dobiju.

Osjećala se pozitivna energija te zadovoljstvo svih prisutnih što je i ova školska godina završena na sveopće zadovoljstvo – kako učenika s teškoćama u razvoju uključenih projekt, tako i nastavnika, učitelja i stručnih suradnika kao i roditelja učenika.

Po završetku konferencije održan je svečani domjenak za sve prisutne.

 

 

Partneri projekta

Projekt vodi Grad Osijek s partnerima:

  • 18 osnovnih škola s područja Grada Osijeka i jedna posebna odgojno–obrazovna ustanova
  • Partneri projekta >>

 

Provedbena tijela

  • Razina 1 - Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, 10000 Zagreb, www.mzos.hr, esf@mzos.hr
  • Razina 2 - Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Garićgradska ulica 18, 10 000 Zagreb, DEFCOdefco@asoo.hr

Kontakt

A: F. Kuhača 9, 31000 Osijek

T: +385 31 229 229

E: info@osigurajmoimjednakost.com

W: osigurajmoimjednakost.com

Idi na vrh