Provedba projekta „OSIgurajmo im JEdnaKost 2“ za sada je već u punom  jeku, i odrađene su neke planirane aktivnosti, pa je Grad Osijek u svrhu promidžbe i vidljivosti i s ciljem informiranja šire javnosti održao konferenciju  18. siječnja 2016. u Osnovnoj školi Mladost s početkom u 12 sati.

 

Konferencija je bila namijenjena svim predstavnicima partnerskih institucija, ravnateljima i stručnim službama, pomoćnicima u nastavi, ali i svim ostalim zainteresiranima koji sudjeluju u provedbi projekta ili samo žele nešto više o njemu saznati.

Konferenciju je započeo voditelj projekta prof. Davor Brust, koji je održao uvodnu riječ i pozdravio sve nazočne. 

Konferenciji je nazočio i zamjenik gradonačelnika Vladimir Ham koji se tom prilikom i sam obratio nazočnima i pozdravio ih.

Nakon što je iznio osnovne informacije o projektu, voditelj je riječ prepustio kolegici Tajani Zlatarić, koja je sve prisutne srdačno pozdravila i iznijela kratki osvrt na prošlogodišnji projekt te usporedbu s ovim.

Prisutnima se obratila i projekt managerica Ružica Mrkšić-Kettler, koja je nadopunila informacije o projektu i iznijela želju da joj se svi nazočni ukoliko budu imali pitanja u vezi projekta ili budu trebali pomoć slobodno obrate.

Nakon toga je voditelj projekta pozvao doc. dr. sc. Tenu Velki, jednu od predavačica na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti,a koja je ujedno i provodila osposobljavanje za pomoćnike te sudjelovala u pisanju priručnika za iste da iznese svoj osvrt na projekt i pružanje potpore učenicima s teškoćama.

Po završetku konferencije je uslijedio svečani domjenak za sve nazočne, na kojem se nastavilo druženje i razgovor u neformalnom tonu.

U Galeriji možete vidjeti kako je sve proteklo:

Partneri projekta

Projekt vodi Grad Osijek s partnerima:

  • 18 osnovnih škola s područja Grada Osijeka i jedna posebna odgojno–obrazovna ustanova
  • Partneri projekta >>

 

Provedbena tijela

  • Razina 1 - Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, 10000 Zagreb, www.mzos.hr, esf@mzos.hr
  • Razina 2 - Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Garićgradska ulica 18, 10 000 Zagreb, DEFCOdefco@asoo.hr

Kontakt

A: F. Kuhača 9, 31000 Osijek

T: +385 31 229 229

E: info@osigurajmoimjednakost.com

W: osigurajmoimjednakost.com

Idi na vrh